Preşedintele Băsescu participă joi la reuniunea Consiliului European pe tema situaţiei din Ucraina

Preşedintele Traian Băsescu participă, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situaţiei din Ucraina, unde şefii de stat şi de guvern din UE urmează să aibă şi discuţii cu premierul ucrainean Arseni Iaţeniuk.

http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-basescu-participa-joi-la-reuniunea-consiliului-european-pe-tema-situatiei-din-ucraina-12205853

 Băsescu: Salut revenirea UDMR la guvernare, „vechi aliaţi de nădejde”

Preşedintele Traian Băsescu a salutat, miercuri, revenirea UDMR la guvernare, „vechi aliaţi de nădejde atunci când te-ai înţeles cu ei”.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-salut-revenirea-udmr-la-guvernare-vechi-aliati-de-nadejde-12204832

Factori de succes pentru implementarea fondurilor europene în România

Utilizarea eficientă şi eficace a banilor europeni reprezintă cea mai la îndemână şi rapidă soluţie pentru ca România să prindă din urmă statele mai dezvoltate din vest. Mai ales acum, când investiţiile străine sunt la un nivel scăzut, la fel ca şi nivelul investiţiilor publice şi private.

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/factori-succes–implementarea-fondurilor-europene-romania-1_5316e5360d133766a89f2465/index.html

Eşalonul doi al Guvernului USD – UDMR: prefect maghiar în judeţul Braşov. Ce mai cuprinde înţelegerea locală USD – UDMR

După ce au stabilit Guvernul, USD şi UDMR au stabilit prefecţi maghiari în Braşov, Harghita şi Mureş, subprefecţi în Bihor, Sălaj, Satu-Mare, Cluj, Timiş sau Hunedoara şi 14 secretari de stat, între care cu siguranţă la ministerele Culturii, Educaţiei, Dezvoltării Regionale, Economiei, Finanţelor şi la Minorităţi.

http://www.gandul.info/politica/esalonul-doi-al-guvernului-usd-udmr-prefect-maghiar-in-judetul-brasov-ce-mai-cuprinde-intelegerea-locala-usd-udmr-12203415

27% din populaţie au un loc de muncă, dar salariile sunt cu un sfert mai mici decât în restul ţării

Cei mai mari angajatori din Bihor sunt companii private care activează în producţie, fie că este vorba despre fabricarea de încălţăminte, de mobilier, de produse alimentare sau de băuturi răcoritoare.

http://www.zf.ro/companii/27-din-populatie-au-un-loc-de-munca-dar-salariile-sunt-cu-un-sfert-mai-mici-decat-in-restul-tarii-12205156

Sondaj: Extrema-stângă ia mai multe scaune decât ALDE la euroalegeri

Reprezentanții extremei-stângi vor obține la alegerile europarlamentare din primăvară mai multe scaune în Parlamentul European decât liberalii, potrivit unui sondaj de opinie pan-european dat publicității miercuri.

http://www.dcnews.ro/2014/03/sondaj-extrema-stanga-ia-mai-multe-scaune-decat-alde-la-euroalegeri/

Emiratele Arabe Unite simplifică procedurile de acordare a vizelor pentru cetăţenii români

Emiratele Arabe Unite au decis simplificarea procedurilor de acordare a vizelor de călătorie pentru cetăţenii români şi pentru cetăţenii altor 12 state membre ale Uniunii Europene, anunţă Ministerul de Externe de la Abu Dhabi.

http://www.mediafax.ro/social/emiratele-arabe-unite-simplifica-procedurile-de-acordare-a-vizelor-pentru-cetatenii-romani-12206054

Rendkívüli EU-csúcs lesz csütörtökön Ukrajna miatt

Az Európai Unió állam- és kormányfőinek rendkívüli tanácskozását hívta össze csütörtökre Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke. Az ülés fő témája az Oroszország elleni esetleges büntetőintézkedések és az Európai Bizottság által szerdán ismertetett, Ukrajnának szánt mentőcsomag lehet.

http://hvg.hu/vilag/20140305_Rendkivuli_EUcsucs_lesz_csutortokon_Ukra

 392 total views,  1 views today