REPARTIZARE LICEU 2013 Topul specializărilor cu cea mai mare medie de admitere din ţară. Harta locurilor libere

Repartizare liceu 2013 / Pe primul loc în topul specializărilor cu cea mai mare ultimă medie de admitere din ţară este Colegiul Naţional „Sf. Sava“ din Bucureşti, cu specializarea Mate-Info, bilingv engleză. De altfel, „Sf. Sava“ este şi liceul cu cele mai mari medii de admitere din ţară.

 
The Economist: România şi Bulgaria au sindicate infracţionale sofisticate

Nivelul total al infracţionalităţii a scăzut în ultimii ani în Germania, la fel cum s-a întâmplat în toată Europa, însă statisticile ascund câteva tendinţe printre care o creştere bruscă a infracţiunilor ce vizează anumite bunuri, fiind incluse aici şi furturile din buzunare. Această tendinţă este explicată de specialişti prin extinderea estică a Uniunii Europene. „Romania şi Bulgaria au sindicate infracţionale sofisticate, cu reţele de selectare şi formare care pătrund adânc în ţările bogate vecine din UE, Germania şi Austria”, scrie The Economist.

Ungaria cere FMI să-şi închidă biroul de la Budapesta!

Preşedintele Băncii Centrale Ungare (MNB) György Matolcsy, fost ministru al Economiei în Cabinetul premierului conservator Viktor Orban, a cerut luni Fondului Monetar Internaţional (FMI) să-şi închidă reprezentanţa de la Budapesta.

Liberalii decid astăzi cine îl înlocuieşte pe Fenechiu la ministerul Transporturilor. Ovidiu Silaghi, una dintre variante

Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal se va reuni, astăzi, în sala de şedinţe a Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, pe agenda discuţiilor urmând să figureze şi noua propunere a liberalilor pentru şefia Ministerului Transporturilor, în urma revocării din funcţie a lui Relu Fenechiu.

RAPORT „extrem de îngrijorător”: Imigranţii din Italia, mai afectaţi de criza economică şi şomaj decât restul populaţiei

Imigranţii din Italia sunt afectaţi de criza econonmică şi şomaj mai mult decât restul populaţiei, potrivit unui raport publicat luni, care descrie situaţia ca „extrem de îngrijorătoare” şi „explozivă” din punct de vedere social.

Loading