Presa italiană atacă România: „Ne trimiteţi infractori, vă trimitem investitori!”

Ne trimiteţi criminali, vă trimitem investitori. Acesta pare să fie mesajul italienilor către români, enunţat într-un editorial incisiv apărut în ziarul „Il Giornale”, cotidian de dreapta care aparţine familiei Berlusconi.

Letonia, noul paradis fiscal al Uniunii Europene

Bruxelless-ul a aprobat recent aderarea Letoniei la zona euro, iar statul baltic va deveni de la 1 ianuarie 2014 al optsprezecelea membru al uniunii monetare. De la aceeaşi dată intră însă în vigoare şi noul cod fiscal al Letoniei, gândit şi elaborat cu un singur scop: să transforme ţara într-un paradis fiscal precum erau Cipru, Malta şi Irlanda.

Sondaj IRES: 94% dintre români au auzit de scandalul fraudării BAC-ului la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”

Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES a realizat un studiu cu privire la desfășurarea examenului și rezultatele obţinute în sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat.

Premierul francez anunţă O NOUĂ ERĂ a relaţiilor dintre Franţa şi România

Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat că în prezent este o nouă eră a relaţiilor franco-române, care ţine de planul de măsuri concrete pentru parteneriatul strategic şi cooperarea celor două ţări în subiecte ca PAC, Mali, Siria, acordul comercial al UE cu SUA.

Merkel vrea o reglementare europeană pentru protecţia datelor private ale europenilor pe Internet: „Google şi Facebook să fie obligate să spună cui transmit datele”

Cancelarul german Angela Merkel a apărat duminică ideea creării unei reglementări europene în vederea unei mai bune protecţii a datelor private ale europenilor pe Internet, într-un interviu pentru televiziunea publică.

Loading