Patriarhia Română răspunde BBC: Este mai demn pentru un popor european creştin să construiască biserici decât să le vândă goale, ca în Marea Britanie

Patriarhia Română a publicat ieri un comunicat de presă, ca răspuns la documentarul ”Deşi este cea mai săracă ţară din UE, în România la fiecare trei zile se mai construieşte o biserică”, prezentat de postul de televiziune BBC în ziua de 3 august 2013.

 
Vona Gabor va participa la tabăra de vară Jobbik de la Gheorgheni: “Îi voi răspunde lui Orban”

Preşedintele partidului extremist Mişcarea pentru Ungaria Jobbik, Vona Gabor, va fi prezent sâmbătă la tabăra de vară a organizaţiei de tineret a partidului, eveniment ce va avea loc începând de marţi până duminică în localitatea Borzont, de lângă Gheorgheni, în judeţul Harghita.

Udrea: Conducerea PDL e preocupată mai mult de mine decât să critice Guvernul USL

Deputatul PDL Elena Udrea consideră că “unii” din conducerea partidului sunt preocupaţi mai mult de ea decât să critice Guvernul USL şi, deşi nu sunt în stare să obţină voturi, încearcă să acopere lipsa de rezultate a PDL dând vina pe alţii, informează mediafax.ro.

Cum se face România de râs la Bruxelles

Bogdan Chireac a dezvăluit luni seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii “La ordinea zilei”, cum s-au făcut de râs doi miniştri şi un secretar de stat ai cabinetului Ponta, la o întâlnire pe teme economice, la Bruxelles.

Deputat ucrainean: “Trebuie să reintegrăm Transnistria dacă România va absorbi Moldova”

Ucraina ar trebui să fie pregătită să integreze Transnistria, dacă România va încerca să absoarbă Republica Moldova, declară deputatul ucrainean Eduard Leonov, membru al partidului naţionalist Libertatea, citat de agenţia transnistreană Tiras.ru.

Băsescu: Regionalizarea nu cred că se face; Uriaşul de 70% îşi arătă limitele, nu generează progres

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu crede că regionalizarea va putea fi realizată de USL, “un uriaş de 70% în Parlament” care şi-a arătat “limitele”, apreciind că formaţiunea nu poate genera “progres”, având “o dimensiune mică din interiorul majorităţii şi lipsă de viziune”.

Loading