Exporturile de produse agrolaimentare ale României au scăzut, importurile au crescut

România a exportat în primele patru luni ale acestui an 1,963 milioane de tone de produse agroalimentare în ţările intra şi extracomunitare, cu aproape 10 procente mai puţin decât în perioada similară a anului trecut, când exporturile au totalizat 2,17 milioane de tone, potrivit datelor furnizate Agerpres de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Raziile poliţiei britanice împotriva imigranţilor atrag tot mai multe critici

Comisia pentru Egalitate şi Drepturile Omului din Marea Britanie a anunţat vineri că va investiga posibile acţiuni ilegale comise de guvernul de la Londra, care a declanşat o campanie împotriva imigranţilor bănuiţi de comiterea unor infracţiuni, acţiune concretizată în arestarea unora dintre aceştia, informează agerpres.ro.

Băsescu: Suntem latini, ne criticăm unii pe alţii, dar avem creştere economică al treilea an consecutiv

Preşedintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la Sulina, că România va avea creştere economică în al treilea an consecutiv şi românii au toate motivele să fie optimişti, chiar dacă mai sunt şi criticile interne specifice unui popor latin, informează mediafax.ro.

Vești bune pentru românii din Spania: mai multe locuri de muncă și șomaj în scădere

Spania își revine. Încet, dar sigur. Cel puțin așa arată statisticile de pe piața muncii. Conform Institutului Național de Statistică din Spania, în luna iulie s-au creat 64.866 locuri de muncă.

Traian Băsescu: Nu e niciun secret că România are un proces de recuperare a românismului din jurul frontierelor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sulina, că nu este niciun secret faptul că România “are un proces de recuperare a românismului din jurul frontierelor”, informează agerpres.ro.

Loading