Roşca Stănescu: „Guvernul Ponta s-ar putea confrunta cu un boicot al parlamentarilor“

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu susţine că „Guvernul Ponta ar putea să se vadă confruntat, în viitor, nu numai cu un boicot tacit, ci chiar cu un boicot explicit al parlamentarilor“, după „respingerea cvasigenerală a proiectelor de legi iniţiate de parlamentari ai diferitelor partide“.

Duşa, despre cererea lui Tokes: „Nu este corect ca oficialii maghiari să vină în România să vorbească aberaţii“

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat joi că europarlamentarul Laszlo Tokes, care a cerut protectoratul Ungariei asupra Transilvaniei, are o „retorică retrogradă“, precizând că nu este corect „ca oficialii maghiari să vină în România să vorbească aberaţii“.

Cele 15 organizaţii neguvernamentale care fac parte din Consiliul Economic şi Social (CES)

Premierul Victor Ponta a desemnat cele 15 organizaţii neguvernamentale care fac parte din Consiliul Economic şi Social (CES), alături de sindicate şi patronate, documentul fiind publicat, joi, în Monitorul Oficial.

Andreea Paul: Acordul cu FMI disciplinează Guvernul dar ratează şansa de relansare fiscală curajoasă

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, joi, că PDL cere transparentizarea scrisorii de intenţie încheiată cu FMI şi consideră că noul acord este bun pentru că ţine Guvernul în frâu, dar ratează şansa unei relansări fiscale curajoase.

Topul celor mai costisitoare instituții publice

Fie pentru că ne este mai ușor să criticăm, din principiu, aparatul birocratic, fie pentru că, prin profilul lor, instituțiile statului au activități extrem de diverse, în general nu judecăm administrația publică în termeni de eficiență și profit. Am încercat, mai jos, să analizăm aceste instituții nu cu prejudecăți, ci cu cifre

Bulgaria, România şi neputinţa Europei

Defectele Bulgariei erau cunoscute la Bruxelles înainte ca ea să adere la UE. După aceea,ţara a fost atent monitorizată, la fel ca România, opinează unul din analiştii protestelor lipsite de rezultat la sud de Dunăre.

 507 total views,  1 views today