Se privatizeaza 20% din consultatiile acordate in spitalele

Se privatizeaza 20% din consultatiile acordate in spitalele de stat si spitalele orasenesti vor putea intra in faliment. Noul proiect al statutului spitalelor. Ministrul Sanatatii a anuntat, miercuri, punerea in dezbatere publica a unor proiecte de lege care vor schimba statutul spitalelor din Romania si mecanismul de salarizare al medicilor.

Medierea a devenit obligatorie. Cine o ocoleşte riscă să fie amendat

Toţi cei care vor să-şi tranşeze neînţelegerile în instanţă sunt obligaţi începând de joi să meargă mai întâi la mediator. Prima şedinţă este gratuită, dar cei care o refuză riscă amenzi de până la 1.000 de lei.

 Gafa ministrului Apărării şi comunicarea publică

„Probabil n-ar trebui să vă spun asta“ este un enunţ pe care orice ofiţer de presă sau consultant de comunicare ar fi îngrozit să îl audă rostit din gura clientului său. Dacă adăugăm şi stricteţea regulilor militare, acest mesaj este un teribil eşec de comunicare, dar şi un alarmant semnal de alarmă cu privire la cunoştinţele despre ştiinţa jocului militar pe care emiţătorul le deţine.

Evaziunea se mută din pâine în alcool

Scăderea TVA în panificaţie îi va determina pe evazionişti să se refugieze în comerţul cu băuturi spirtoase, unde accizele cresc abrupt şi se anunţă scumpiri de 40%.

Epilogul unei dramolete: CSAT desecretizeaza avizul dat privatizarii CFR Marfa

Dramoleta juridico-politica numita « privatizarea » CFR Marfa, in care juristul si fostul procuror Victor Ponta si-a atribuit siesi locul interpretului principal, se apropie de sfarsit : CSAT a desecretizat azi avizul referitor la Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfa si a mandatului Ministerului Transporturilor pentru implementarea acesteia

Strategia de (sub)dezvoltare a României

De la 1 iulie anul acesta, salariul minim pe economie a fost majorat de la 750 la 800 de RON. Se estimează că peste 677.000 de salariaţi din sectorul concurenţial vor beneficia de această majorare. Chiar şi aşa, salariul minim românesc rămâne derizoriu de mic atât în termeni absoluţi, cât şi relativi (ca şi pondere în salariul mediu).

 2,061 total views,  1 views today