Ponta spune că scorul asumat de USD pentru alegerile europarlamentare este de 35% din voturi

Scorul asumat de USD pentru alegerile europarlamentare este de 35% din voturi, a afirmat liderul PSD, Victor Ponta.

http://www.mediafax.ro/politic/ponta-spune-ca-scorul-asumat-de-usd-pentru-alegerile-europarlamentare-este-de-35-din-voturi-12317604

INTERVIU Attila Korodi: Fondurile europene trebuie să fie principalul suport pentru investiții, în perioada următoare

Biodiversitatea, mediul înconjurător, dar și posibila revenire, din această vară, a programului ‘Casa Verde’ cu noi sesiuni de finanțare, sunt teme de interes pe marginea cărora ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Attila Korodi, a vorbit într-un interviu acordat AGERPRES.

http://www.agerpres.ro/economie/2014/03/23/interviu-attila-korodi-fondurile-europene-trebuie-sa-fie-principalul-suport-pentru-investitii-in-perioada-urmatoare-12-08-23

Strategia pentru euroalegeri, VARZĂ DE BRUXELLES. Senatorul Agrigoroaiei îl reambalează pe Ceauşescu, senatoarea Anghel vrea „să-i pedepsească pe cei din PPE şi pe Tokes”

În prag de campanie electorală, senatorii şi deputaţii din Parlamentul României trăiesc la foc mic miza alegerilor europarlamentare. Cu ce mesaje îşi vor susţine candidaţii în euroalegeri? Citiţi mai jos o selecţie de propuneri care definesc, în fond, „strategia” oamenilor politici din România faţă de aceste alegeri „minore” – varză de Bruxelles!

http://www.gandul.info/politica/strategia-pentru-euroalegeri-varza-de-bruxelles-senatorul-agrigoroaiei-il-reambaleaza-pe-ceausescu-senatoarea-anghel-vrea-sa-i-pedepseasca-pe-cei-din-ppe-si-pe-tokes-12288552

HARTA BENZINEI ÎN UE. România, pe locul doi în TOPUL SCUMPIRILOR la carburanţi

Măsurile fiscale ale Guvernului, respectiv schimbarea modului de calcul a accizelor începând cu 2014, s-a simţit în buzunarele şoferilor. Preţul benzinei de la pompele din România a înregistrat a doua cea mai mare creştere din UE. Din aprilie este aşteptat un nou val de scumpiri, odată cu intrarea în vigoare a accizei suplimentare de 7 eurocenţi pe litrul de carburant, măsură care ar urma să majoreze preţul benzinei şi al motorinei cu 40 de bani pe litru, potrivit calculelor Executivului.

http://www.gandul.info/financiar/harta-benzinei-in-ue-romania-pe-locul-doi-in-topul-scumpirilor-la-carburanti-12291548

SONDAJ În ce mai cred românii

Potrivit cercetării INSCOP Research, majoritatea instituţiilor măsurate suferă pierderi de încredere sau stagnează, cu excepţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a Jandarmeriei, care cresc uşor.

http://adevarul.ro/news/politica/sondaj-Ince-mai-cred-romanii-1_532f1f3a0d133766a8292921/index.html

Cresc subvenţiile europene pentru irigaţii şi fermele de familie. Câţi bani vor primi agricultorii

Ministerul Agriculturii a transmis vineri prima variantă a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020 către serviciile specializate ale Comisiei Europene, sumele alocate pentru irigaţii urmând să crească de 2,5 ori, iar cele pentru fermele de familie de peste 3,5 ori.

http://adevarul.ro/economie/bani/cresc-subventiile-europene-irigatii-fermele-familie-bani-vor-primi-agricultorii-1_532f0e580d133766a828cd39/index.html

Sondaj şocant în Marea Britanie: Rusia, mai bună decât UE!

Un sondaj de opinie din Marea Britanie a avut un rezultat alarmant. Majoritatea respondenţilor vede Rusia într-o lumină pozitivă comparativ cu Uniunea Europeană.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/sondaj-socant-in-marea-britanie-rusia-mai-buna-decat-ue-664230.html#

Uniós munkások: bíróság elé viszi Nagy-Britanniát a magyar EU-biztos

Az Európai Bizottság az uniós bíróság elé idézi Nagy-Britanniát az EU-munkavállalók szociális juttatásainak szigorításai miatt – írta brüsszeli forrásaira hivatkozva a The Sunday Telegraph. A vasárnapi brit lap szerint a jogi eljárást Andor László foglalkoztatási és szociális ügyekért felelős EU-biztos hivatala kezdeményezi.

http://hvg.hu/vilag/20140323_unios_munkasok_andor_london

Loading