Băsescu: „Mă gândesc să-i fac lui Ponta plângere penală”

Preşedintele Traian Băsescu îl avertizează pe premierul Victor Ponta că riscă o plângere penală „pentru corupţie şi abuz în serviciu”.

http://www.gandul.info/politica/basescu-ma-gandesc-sa-i-fac-lui-ponta-plangere-penala-12097389?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+gandul%2FMJcu+%28Gandul%29

Udrea: Vom organiza un miting în Capitală împotriva accizei la benzină

Deputatul Elena Udrea a anunţat, luni, la finalul şedinţei Colegiului Naţional al Partidului Mişcarea Populară (PMP), că în 16 martie PMP va organiza un miting în Bucureşti împotriva accizei la benzină.

http://adevarul.ro/news/politica/udrea-vom-organiza-miting-capitala-accizei-benzina-1_5302095bc7b855ff566b493b/index.html

După Elvetia, şi Germania vrea referendum privind imigraţia

Un sondaj comandat de Bild am Sonntag a scos la iveală că nemţii îşi doresc ca Germania să copieze modelul Elveţiei şi să demareze un referendum privind imigraţia. Aproape două treimi dintre cei intervievaţi solicită un referendum similar cu cel din Elveţia. 39% din totalul de 501 persoane intervievate susţin că Germania ar trebui să reducă imigraţia. Aproape 50% vor o păstrare a cotei actuale, în timp ce doar 8% sunt de acord cu o creştere a numărului de imigranţi în Germania.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/dupa-elvetia-si-germania-vrea-referendum-privind-imigratia-661608.html

În România, legea nu-i protejează pe copiii dispăruţi

Cazul “olimpicei dispărute” scoate la iveală făţărnicia cu care societatea noastră tratează subiectul copiilor dispăruţi. ONG-uri care în viaţa lor nu au lipit măcar vreun afiş pentru vreun copil dispărut ies la înaintare şi fac declaraţii pompoase.

http://jurnalul.ro/stiri/observator/in-romania-legea-nu-i-protejeaza-pe-copiii-disparuti-661635.html

Senator PNL: Propun schimbarea lui Antonescu cu Tăriceanu, candidat la prezidenţiale sau premier

Senatorul PNL Sorin Ilieşiu susţine schimbarea din funcţia de preşedinte al PNL a lui Crin Antonescu, susţinându-l pentru această poziţie pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care să fie candidat la prezidenţiale sau candidat pentru funcţia de premier din partea USL.

http://www.mediafax.ro/politic/senator-pnl-propun-schimbarea-lui-antonescu-cu-tariceanu-candidat-la-prezidentiale-sau-premier-12102252?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mediafax%2FQddx+%28Mediafax_ALL%29

Filiala PNL din oraşul lui Iohannis vrea RUPEREA USL: Victor Ponta să-și formeze un alt guvern

PNL Sibiu cere conducerii partidului să părăsească guvernarea, susţinând că liberalii “nu au simțit că sunt la guvernare”.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/pnl-sibiu-vrea-ruperea-usl-victor-ponta-sa-si-formeze-un-alt-guvern-1082877.html

DEUTSCHE WELLE: Est-europenii lucrează în Germania pe nimic

Imigraţie masivă din Europa de Est, provocată de sărăcie? Studii actuale demonstrează că, dimpotrivă, est-europenii sunt adesea bine instruiţi. Cu toate acestea, mai bine de jumătate din ei au joburi prost plătite.

http://www.capital.ro/deutsche-welle-est-europenii-lucreaza-in-germania-pe-nimic.html

Tarifele în roaming îi fac pe 28 la sută dintre europeni să închidă telefoanele în altă ţară

Tarifele practicate de societăţile de telefonie mobilă pentru serviciile furnizate în roaming reduc numărul de apeluri efectuate din străinătate, 28 la sută dintre consumatori alegând să ţină telefoanele închise, potrivit unui sondaj de opinie, dat publicităţii de Comisia Europeană.

http://www.mediafax.ro/economic/tarifele-in-roaming-ii-fac-pe-28-la-suta-dintre-europeni-sa-inchida-telefoanele-in-alta-tara-12102314?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mediafax%2FQddx+%28Mediafax_ALL%29

 541 total views,  1 views today