Banii la saltea, mai rentabili decât depozitele bancare

Nici măcar una dintre cele mai mari 15 bănci din România nu mai oferă dobânzi la depozitele în lei care să permită clienţilor să se aleagă cu un minim câştig real la scadenţă.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/187334.html

 România a încasat peste două miliarde de euro de la Comisia Europeană în acest an

Comisia Europeană a rambursat României peste două miliarde de euro în perioada 1 ianuarie – 2 octombrie 2013, suma totală returnată în actuala perioadă de programare fiind de peste 4,2 miliarde de euro, potrivit unui comunicat de presă emis de ministerul Fondurilor Europene.

http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/romania-a-incasat-peste-doua-miliarde-de-euro-de-la-comisia-europeana-in-acest-an-652746.html

 Planul B al premierului Ponta în cazul proiectului Roşia Montană

Premierul Victor Ponta a explicat azi, la Antena 3, că există un plan B în cazul în care proiectul Roşia Montană va fi respins la vot în Parlament.

http://jurnalul.ro/stiri/observator/planul-b-al-premierului-ponta-in-cazul-proiectului-rosia-montana-652807.html

 Ponta: Avem surplus de energie electrică, dar nu avem cui s-o vindem

România are un surplus de energie electrică în acest an, dar nu are cui să o vândă, iar realizarea proiectului cu Turcia este vital în acest sens, a declarat azi premierul Victor Ponta, la Antena 3.

http://jurnalul.ro/stiri/observator/ponta-avem-surplus-de-energie-electrica-dar-nu-avem-cui-s-o-vindem-652811.html

 Comisar european: Românii şi bulgarii au o contribuţie puternică la creşterea economică a Germaniei

Românii şi bulgarii au o contribuţie puternică la creşterea economică a Germaniei, iar ridicarea restricţiilor de la 1 ianuarie 2014 nu reprezintă un pericol, a declarat Laszlo Andor, comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune, într-un interviu publicat în Der Spiegel şi preluat de Mediafax.ro.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/comisar-european-romanii-si-bulgarii-au-o-contributie-puternica-la-cresterea-economica-a-germaniei-652812.html

 Ponta: Nu candidez la alegerile prezidenţiale de anul viitor

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă că nu va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor, iar, din moment ce USL merge mai departe, nu vede niciun motiv de instabilitate guvernamentală.

http://jurnalul.ro/stiri/politica/ponta-nu-candidez-la-alegerile-prezidentiale-de-anul-viitor-652816.html

 Corina Creţu: Laszlo Tokes are periodic manifestări de ură la adresa românilor

Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte al PSD, susţine că Laszlo Tokes are “periodic manifestări de ură la adresa românilor, incită la conflict între majoritatea română şi minoritatea maghiară şi ar vrea să vadă distrus statul naţional român cu regulile lui”.

http://jurnalul.ro/stiri/politica/corina-cretu-laszlo-tokes-are-periodic-manifestari-de-ura-la-adresa-romanilor-652821.html

 Prin noile prevederi, noul Cod al insolvenţei va împinge multe firme direct în faliment

Una dintre cele mai importante modificări aduse legislaţiei insolvenţei, în varianta aprobată de guvern prin ordonanţă de urgenţă, spune că o companie intrată în insolvenţă va avea la dispoziţie un an de zile pentru a îşi reorganiza activitatea şi a ieşi din insolvenţă.

http://www.zf.ro/zf-24/prin-noile-prevederi-noul-cod-al-insolventei-va-impinge-multe-firme-direct-in-faliment-11466888

 Barack Obama: Iranul s-ar putea dota cu o bombă atomică peste un an

Preşedintele american Barack Obama a declarat că Iranul ar putea produce o bombă atomică “peste an sau mai târziu”, într-un interviu difuzat sâmbătă.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/barack-obama-iranul-s-ar-putea-dota-cu-o-bomba-atomica-peste-un-an-652826.html

 A început operaţiunea de distrugere a armelor chimice siriene

O echipă internaţională specializată în dezarmarea chimică a început, duminică, procedura de distrugere a armelor chimice siriene şi a instalaţiilor de producţie, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul misiunii.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/a-inceput-operatiunea-de-distrugere-a-armelor-chimice-siriene-652843.html

 489 total views,  1 views today