Antonescu: E corectă propunerea lui Băsescu în cazul Jobbik, dar aş opta pentru un regim general

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că este corectă propunerea formulată de şeful statului pentru adoptarea unui act normativ pentru interzicerea partidului Jobbik pe teritoriul României, însă ar opta pentru un cadru general care să reglementeze acest lucru.

http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-e-corecta-propunerea-lui-basescu-in-cazul-jobbik-dar-as-opta-pentru-un-regim-general-12245595

Ponta garantează, la Congresul European Evreiesc, că România nu se va alătura partidelor extremist

Premierul Ponta a garantat, marţi seara, la Congresul European Evreiesc că România nu va trimite niciun membru în viitorul Parlament European care să se integreze grupului partidelor antieuropene şi extremiste, el adăugând că reprezentanţii ţării vor fi alături de partidele politice tradiţionale.

http://www.mediafax.ro/politic/ponta-garanteaza-la-congresul-european-evreiesc-ca-romania-nu-se-va-alatura-partidelor-extremiste-12244382

România a obţinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020

România a obţinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor în cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumătate faţă de Slovacia şi Ungaria, iar sumele destinate educaţiei sunt prea mici, potrivit unui raport al Erste Bank.

http://www.mediafax.ro/economic/romania-a-obtinut-cele-mai-reduse-fonduri-europene-pe-cap-de-locuitor-pentru-perioada-2014-2020-12242396

Reduceri de până la 40% la Târgul de Turism al României

Cele aproape 100 de agenţii de turism, zeci de hoteluri şi firme din România şi alte 24 de ţări îşi vor prezenta ofertele pentru Paşte şi vară la Târgul de Turism al României, care se va desfăşura între 13 şi 16 martie la complexul Romexpo din Bucureşti.

http://www.mediafax.ro/economic/reduceri-de-pana-la-40-la-targul-de-turism-al-romaniei-12241452

Kelemen: Protestatarii de extremă dreapta din Ungaria să manifesteze acolo, nu în România

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat, marți, protestul de la Târgu Mureș unde peste 3.000 de persoane au cerut autonomia Ținutului Secuiesc.

http://www.cotidianul.ro/kelemen-protestatarii-de-extrema-dreapta-din-ungaria-sa-manifesteze-acolo-nu-in-romania-233762/

Sondaj INSCOP: ALEGERI EUROPENE

La întrebarea ”Intenționați să vă prezentați la alegerile europarlamentare care vor fi organizate pe 25 mai 2014?”, 33,3% declară că sigur se vor prezenta la alegeri, în timp ce 28,1% afirmă că probabil se vor prezenta. 7,6% spun că probabil nu se vor prezenta, în timp ce 9,5% declară că sigur nu se vor prezenta. 19,1% încă nu s-au hotărât, iar 2,4% nu știu sau nu răspund la această întrebare..

http://www.inscop.ro/martie-2014-alegeri-europene/

Greenpeace-aktivisták világítottak rá a nukleáris energia veszélyeire

Greenpeace-aktivisták “Stop Paks 2″ feliratot vetítettek hétfőről keddre virradó éjjel a budapesti Képviselői Irodaház homlokzatára a fukusimai atomkatasztrófa harmadik évfordulóján. Az akcióval a – mostani és leendő – országgyűlési képviselőket is felszólították, hogy ne szavazzák meg a paksi atomerőmű bővítését.

http://www.megminden.hu/2014/03/11/greenpeace-aktivistak-vilagitottak-ra-a-nuklearis-energia-veszelyeire/

Loading