Ponta: Eu cred că USL există în continuare. Cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai

Liderul PSD, Victor Ponta, spune că, în opinia sa, USL există în continuare şi că sunt mulţi liberali care la alegerile europarlamentare vor vota construcţia politică formată din PSD, PC şi UNPR, despre ai cărei lideri Ponta spune că „au rămas fideli la ceea ce a promis USL”.

http://www.mediafax.ro/politic/ponta-eu-cred-ca-usl-exista-in-continuare-cred-ca-sunt-multi-liberali-care-ne-vor-vota-pe-25-mai-12448944

Kelemen: Proiectul UDMR privind autonomia se bazează pe modelul Tirolului de Sud, dat exemplu de APCE

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, că Rezoluţia APCE privind minorităţile scoate în evidenţă exemplele pozitive pe care ţările europene trebuie să le urmeze, unul dintre ele fiind cel al Tirolului de Sud, un punct de plecare pentru proiectul Legii autonomiei propus de Uniune.

http://www.mediafax.ro/politic/kelemen-proiectul-udmr-privind-autonomia-se-bazeaza-pe-modelul-tirolului-de-sud-dat-exemplu-de-apce-12446991

Romania, pe locul al doilea anul trecut în Europa Centrală şi de Est după rata insolvenţelor la numărul de firme active

România a avut anul trecut a doua cea mai mare rată a insolvenţelor raportate la numărul de firme active din Europa Centrală şi de Est, de 6,44%, iar numărul insolvenţelor deschise pe parcursul anului a fost dublu faţă de cel din Ungaria, unde sunt cu 30% mai puţine companii active, potrivit Coface.

http://www.mediafax.ro/economic/romania-pe-locul-al-doilea-anul-trecut-in-europa-centrala-si-de-est-dupa-rata-insolventelor-la-numarul-de-firme-active-12446988

Szép Róbert (UDMR) a fost numit de Ponta comisar general adjunct la Garda Naţională de Mediu

Szép Róbert (UDMR), fost director de dezvoltare în Consiliul Judeţean Harghita, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu.

http://www.mediafax.ro/social/sz-p-r-bert-udmr-a-fost-numit-de-ponta-comisar-general-adjunct-la-garda-nationala-de-mediu-12449422

BEC pentru alegerile parțiale parlamentare se va constitui sâmbătă

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile parțiale pentru Camera Deputaților și Senat se va constitui sâmbătă, potrivit unui comunicat al Autorității Electorale Permanente (AEP).

http://www.agerpres.ro/politica/2014/04/10/bec-pentru-alegerile-partiale-parlamentare-se-va-constitui-sambata-16-55-43

România are un grad de împădurire de numai 29%, față de 40% în UE (studiu)

România are un grad scăzut de împădurire, de numai 29%, față de media de 40% a țărilor membre ale Uniunii Europene, arată un studiu prezentat, joi, de academicianul Victor Giurgiu, în Simpozionul internațional cu tema ‘Strategii forestiere în țări din Europa’, organizat de Romsilva, Consilva și Consiliul European al Silviculturii.

http://www.agerpres.ro/economie/2014/04/10/romania-are-un-grad-de-impadurire-de-numai-29-fata-de-40-in-ue-studiu–16-25-14

They told me so

‘I told you so.’That’s what I’m sure most of my Romanian friends would tell me about Russia’s heavy handed assault on Ukraine — if they weren’t so polite.

http://www.contributors.ro/advocacy-public-affairs/they-told-me-so/

Politikai elemző: Tőkés felkerülése az EP-lista harmadik helyére nem meglepő

Semmi meglepőt nem látok abban, hogy Tőkés László a Fidesz EP-listájának a harmadik helyére került – reagált a Transindex megkeresésére Juhász Attila, a magyarországi Political Capital elemzője. Az elemző elmondta, hogy ennek leginkább belpolitikai tétje van, és mindkét félnek kedvező eredményeket hozhat.

http://itthon.transindex.ro/?hir=35978

Loading