Rata de absorbţie a fondurilor europene a trecut de 19% la începutul lunii

Rata curentă de absorbţie a fondurilor europene a ajuns la peste 19% la data de 5 iulie, după ce România a transmis Comisiei Europene documentele pentru rambursarea a încă 135 de milioane de euro prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Transport.

Europa Un nou acord pentru despăgubirea victimelor Holocaustului din Ungaria

Guvernul de la Budapesta a anunţat sâmbătă semnarea unui acord cu o organizaţie din SUA pentru despăgubirea victimelor Holocaustului şi a moştenitorilor acestora, după un an de conflict, timp în care plăţile către supravieţuitori au fost îngheţate, scrie France 24 citând AFP.

REZULTATE BAC 2013. S-au afișat primele REZULTATELE și rata de promovabilitatea pe județe.

Rezultatele la BAC 2013 s-au afișat aseară, gradul de promovabilitate fiind de 55,52%.

 
Salariile bugetarilor vor varia în funcţie de performanţele profesionale individuale

Salariile bugetarilor vor include atât o sumă fixă, dar şi o parte variabilă care va depinde de performanţele profesionale individuale ale angajaţilor, sistem care va fi reglementat prin noua lege a salarizării din sectorul public, pregătită pentru anul viitor.

RECENSĂMÂNT, date finale: Câţi români sunt în afara României. Situaţia pe ţări

DATELE FINALE ALE RECENSĂMÂNTULUI arată că peste 727,5 mii de români sunt stabiliţi în afara graniţei. Datele statistice arată că Italia, Spania, Gemania, Franţa şi Marea Britanie sunt ţările unde au ales să plece cei mai mulţi români.

MFB: messze még a válság vége Magyarországon

Az elmúlt fél évben nem sokat javultak a világgazdasági kilátások, a válságból való kilábalás várhatóan még hosszan elhúzódik − állapította meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt. legújabb makrogazdasági elemzése.

Loading